Opinie pacjentów

Prezentujemy opinie autorstwa naszych pacjentów, dostępne na stronach internetowych. W opiniach tych nie dokonywaliśmy żadnych zmian, za wyjątkiem poprawy "literówek". Zachęcamy do przesłania na nasz adres e-mail informacji o nowych sugestiach i opiniach. Pomoże to innym pacjentom w dokonaniu właściwego wyboru.

Opinie o lek. Dobrosławie Orłowskiej-Olejnik

 

Opinie o lek. Dobrosławie Orłowskiej-Olejnik

Wizyta przebiegła bez zastrzeżeń. Pani doktor bardzo profesjonalna. Po przeprowadzonym wywiadzie przepisała potrzebne leki - po jednym dniu nastąpiła poprawa. Bardzo polecam.
Autor: Olga, Data: 18.11.2019
Pani doktor kompetentna i empatyczna. Po dokładnym wywiadzie mimo trudnego przypadku (z którym nie dał sobie rady przez półtora roku poprzedni dermatolog) natychmiast zleciła pakiet badań i wdrożyła leczenie farmakologiczne. Z niecierpliwością czekam na następną wizytę
Autor: Joanna, Data: 10.10.2019
Pani doktor to wspaniała specjalistka oraz wybitny fachowiec. Korzystam z wiedzy pani doktor od wielu lat. Zarówno ja,jak i moja mama, dziecko, mąż- diagnozy zawsze prawidłowe a leczenie szybkie i skuteczne. Ponadto pani doktor jest miła, tworzy przyjazną atmosferę w gabinecie. Zabiegi u pani doktor to czysta przyjemność i zawsze przynoszą oczekiwane rezultaty. Polecam wszystkim niezdecydowanym.
Autor: Anna, Data: 02.10.2019
Miła, rzeczowa rozmowa. Konkretne porady, kompleksowe podejście do pacjenta i żadnego czekania w kolejkach. Bardzo polecam Panią Doktor.
Autor: Dagmara, Data: 23.08.2019
Pani doktor Orłowska-Olejnik to wspaniały lekarz o ogromnej wiedzy, prawdziwy fachowiec. Wyleczyla mnie z bardzo poważnego zapalenia skóry, w sytuacji gdzie inni lekarze niestety okazali się nieskuteczni. Taki lekarz nie potrzebuje polecenia, czego dowodem są kolejki pacjentów, jednak zdecydowałam się napisać opinię z poczucia ogromnej wdzięczności i szacunku do pani doktor. Jednym slowem- najlepszy dermatolog pod sloncem!
Autor: Aleksandra, Data: 14.03.2017
Witam, szczerze polecam. Fachowa, konkretna. Bardzo dobre podejście do dzieci. Przede wszystkim skuteczna!
Autor: Agnieszka, Data: 30.05.2015
Pani doktor bardzo sympatyczna, ma podejście do małych pacjentów oraz do ich rodziców. Poświęca tyle czasu ile potrzebuje pacjent i cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania, udzielając rzetelnych informacji. Dobry specjalista, polecam.
Autor: Małgorzata, Data: 14.03.2015
Polecam. Pani dr. bardzo miła, zawsze poświęca tle czasu na wizytę ile jest to konieczne. Leczenie przebiega pomyślnie.
Autor: zbigniew, Data: 25.02.2015
Jestem zadowolona z wizyty. Dolegliwość nie była może zbyt poważna, zapisane lekarstwa pomogły. Lekarka miła, poświęca czas pacjentowi.
Autor: B, Data: 05.10.2014
Bardzo dobry specjalista polecam bardzo gorąco.Takich specjalistów dzisiejszych czasach jest mała garstka!!!!!!
Autor: Patrycja, Data: 05.10.2014
Lekarz profesjonalny, dokładny. Wizyta odbyła się bez opóźnienia. Efekt leczenia widoczny już po 24 h.
Autor: Marcin, Data: 29.09.2014
Jestem pod wrazeniem rzetelnści pani doktor.Bardzo mila dokladnie bada mam nadzieje ze leki pomoga:)
Autor: strzelec2112, Data: 19.09.2014
Trzeba przyznać, że to lekarz z powołania i zna się na tym co robi a to niestety rzadkość. Prawidłowa diagnoza w 30 sekund to miła odmiana. Polecam z czystym sumieniem :-)
Autor: pw, Data: 15.05.2014
Bardzo dobry lekarz, Pani doktor uratowała zdrowie mojej córki, jako jedyna pochyliła się nad problemem.
Autor: Ola, Data: 25.02.2014
Pani dr Olejnik jest bardzo rzetelnym i dociekliwym lekarzem. W moim przypadku postawiła trafną diagnozę, a leczenie przyniosło pozytywne efekty. Dziękuję.
Autor: Ewa W., Data: 16.02.2014
Jestem bardzo zadowolony z wizyty i z efektów leczenia, mój problem został skutecznie rozwiązany. Polecam!
Autor: Edward K., Data: 8.02.2014
Bardzo dobry lekarz. Chodziłam z synem od lekarza do lekarza, nikt nie umiał postawić trafnej diagnozy. Pani Olejnik zrobiła to pierwsza, potwierdziły to badania. Leczenie trwało długo, w chwili zwątpienia podtrzymywała na duchu i cierpliwie dążyła do celu. Opłacało się zaufać. Jak najbardziej polecam wszystkim potrzebującym.
Autor: Anonim, Data: 16.11.2012
Rzeczowa, lekarz z powołania, jestem zadowolona z wizyty.
Autor: Sali, Data: 02.06.2012
Profesjonalna i fachowa pomoc w zakresie dermatologii, fantastyczny kontakt z pacjentem, jestem bardzo mile zaskoczona.Polecam!
Autor: Anonim, Data: -

 

 

Kontakt

Udzielamy konsultacji z zakresu dermatologii ogólnej oraz wenerologii. Wykonujemy zabiegi medycyny estetycznej.

 

Gabinet dermatologiczny lek. Dobrosława Orłowska-Olejnik
ul. Górnych Wałów 23/3
44-100 Gliwice [Śląskie, Polska]
Telefon: +48 576 037 555